ЦСКА опитва да привлече национала Чавдар Янков през зимната пауза. В момента юношата на Славия се възстановява от тежка контузия, но трябва да се завърне в игра след Нова година. Янков има договор с Металург (Донецк) до края на сезона, но и двете страни не желаят да го подновяват. За последно полузащитникът игра за руския Ростов, където е под наем до края на годината. Клубът, където съветник на президента е Христо Стоичков, няма намерение да задържа българския национал.
 
Надушили каква е ситуацията около Янков, шефовете на ЦСКА ведната се свързали с близки до футболиста. Те предложили да го вземат под наем за пролетния полусезон, а след това да остане в клуба за постоянно, пише “Меридиан Мач”. Проблемът Янков да се присъедини към “червените” е, че той вече е дал дума на бившите си работодатели от Славия, че ще изкара пролетния полусезон на “Овча Купел”. През лятото той ще стане свободен агент и ще може да подпише с всеки отбор, с който се разбере.
 
В предишните години Чавдар Янков на няколко пъти бе свързван с интерес от страна на ЦСКА и “Левски”. Тези случаи бяха не само докато той играеше в България, но и след като продължи кариерата си в чужбина./БЛИЦ