Полузащитникът на Борусия (Дортмунд) Михаил Александров може да се завърне в ЦСКА при отварянето на зимния трансферен прозорец, твърди "Тема Спорт".

От две години и половина младокът носи екипа на европейския клубен шампион за 1997 година, като в момента се подвизава в тима до 19 години и във втория отбор. Той обаче така и не успя да достигне до представителната гарнитура и именно в това се крие шансът на "армейците" да го привлекат без пари. Както е известно, от Борисовата градина опитаха на два пъти да си върнат Александров, който е юноша на клуба.

Първият път беше преди година, а след това и през лятото, но до трансфер не се стигна. В момента интересът е подновен, а роденият през 1989 година полузащитник е дал съгласието си пред мениджъра Лъчезар Танев. При положение, че сделката стане факт, то от "Армията" почти сигурно няма да се налага да плащат трансферна сума, тъй като от Борусия са склонни да се разделят с играча без финансов иск. Договорът му изтича идното лято и в Дортмунд на този етап не са започнали преговори за неговото удължаване.

Пред Sportal Мишо призна, че няма никакъв шанс да остане в Борусия и причината е разочарованието му от факта, че постоянно е пренебрегван от треньора на дублиращия състав. Двамата неведнъж са имали разговори, в които Александров е получавал обещания, че ще му бъде гласувано доверие, но всичко оставало дотам. Въпреки силните си изяви в предсезонните контроли и то на непривичния пост десен бек, българинът е твърда резерва в официалните мачове на "жълто-черните". Най-вероятно от зимата той ще заиграе в друг клуб като преотстъпен, след което ще бъде свободен агент и ще може да премине във всеки един отбор без финансов иск. /БЛИЦ