Ръководството на ЦСКА обмисля възможността да привлече под наем до края на сезона бившия си защитник Никола Вуядинович. Черногорецът, който има и български паспорт, в момента е дълбока резерва в италианския Удинезе. Бранителят премина от "Българска армия" на "Фриули" през 2008 година, но не успя да се наложи с екипа на "зебрите" и не е записал дори един мач за тима. Той бе даван под наем няколко пъти, на румънския Унирея и Абърдийн, но от началото на настоящия сезон не е помирисвал терен.
ЦСКА усилено търси попълнения в защита.

Вуядинович, който е шампион на България за 2008 година, може да играе еднакво добре като централен бранител и ляв бек и затова ще бъде от голяма полза на отбора. При престоя си на “Армията” той се редуваше на поста ляв бранител с Фелипе Машадо.

Шефовете на ЦСКА и Удинезе поддържат добри взаимоотношения п. В Италия за няколко месеца на стаж бе пратен вече бившият кондиционен специалист Иван Йовановски. Очаква се в началото на зимната пауза Жуниор Мораес да мине проби и евентуално да бъде продаден на Удинезе. В последните дни се появиха информации, че "фриуланите" имат интерес и към Райс Мболи./БЛИЦ