ЦСКА е поискал отсрочка от двама свои бивши играчи, на които дължи пари, пише в. “7 дни спорт”. Това са продадените в Алания (Владикавказ) Иван Стоянов и Иван Иванов. Двамата обаче били категорични, че дължимите им 55 000 лв трябва да си ги вземат сега, а не през август, както предлагат от “Армията”.

Стоянов имал да взима 30 000 лв още от миналата година, а Иванов – 25 000. Двамата са клиенти на адвокат Петър Величков, който вече заведе съдебни дела за сумите. Той бил категоричен, че отстрочка не бива да се дава.

Ако евентуално все пак се съгласят да отстъпят пред искането на клуба, това ще стане само срещу промяна на параметрите на заплащане и фиксиране на неустойка за просрочване. По подобен начин “червените” платиха доста повече на бившия си играч Емил Гъргоров, който имаше да взима 60 000 лв.

Предложение за отсрочване е било направено и към бившия вратар на ЦСКА Ивайло Петров. Пифа чака 58 000 евро под формата на заплати от декември насам. Той вече не е в ЦСКА, но договорът все още си върви. Вратарят също си търси парите по съдебен път./БЛИЦ