ЦСКА ще поиска среща с Пламен Орешарски заради базата. Според управата на "червените" подчинените на премиера от спортното министерство не спомагат за възможни чуждестранни инвестиции за милиони евро. С няколко писма ЦСКА поискали предоговаряне на концесионните условия, които бяха подписани от "Титан".

Нужни са корекции, за да бъдат изпълнени изискванията на желаещите да влагат пари в "Армията" и в Панчарево. "Едва ли точно на премиера Орешарски трябва да се обяснява колко ценен е всеки лев инвестиция от чужбина. А в момента ние на практика спираме милиони за базата", сподели човек от ръководството на ЦСКА, цитиран от „Стандарт“. Тези дни предстои още една срещу и с хората на Александър Чакмаков, които ще строят игрищата на стадиона, тъй като съществуват леки разминавания.

Както е известно, Александър Томов от няколко дни е в Хонконг. Една от причините за пътуването е търсене на спонсор. Според изданието представителят на ЦСКА е в Далечния изток и заради възможността да уреди халфа Брайън Хауърд в най-титулувания местен тим Саут Чайна. Хегемонът на страната, известен още като "шаолините", е собственост на олигарха Стивън Ло./БЛИЦ