Вратарят на Локомотив (София) Валентин Галев може да се озове изненадващо в ЦСКА. Към него има интерес и от Левски, но “червените” вече са стартирали преговори, съобщава БТА.

28-годишният страж е един от малкото играчи на "железничарите", които няма от какво да се срамуват през завършилия сезон. Той записа 26 мача през сезона, като в повечето от тях се представи на високо ниво.

ЦСКА има спешна нужда от вратар след напускането на алжиреца Райс М’Боли. Останалите играчи за този пост при треньора Стойчо Младенов са Благой Макенджиев и юношата Анатоли Господинов, който дойде от Сливен. Господинов направи няколко много добри мача с юношеския национален отбор на България, но едва ли ще му бъде гласувано доверие да пази вратата на ЦСКА.

Така, ако се стигне до трансфер, Галев ще е фаворит за титуляр под рамката на вратата. Проблемът за ЦСКА обаче е, че стражът е обвързан с договор и ще трябва да плащат трансферна сума за него. “Червените” обмислят вариант да финализират сделката на бартер, като пратят в “Надежда” част от ненужните си играчи.