Играчите на носителя на Купата на България ЦСКА от новия сезон ще носят рекламен надпис и на гърба на екипите си. В момента клубът води преговори с 3 компании, 2 от които са чуждестранни. Най-късно до юли босовете на тима трябва да изберат една от офертите, съобщава “Тема Спорт”. Най-вероятно от новия сезон имената на играчите няма да бъдат изписвани на гърба на фланелките, защото на това място ще е името на новия спонсор.

На 2 септември пък изтича договорът с основния рекламодател “Глобул”. В момента текат преговори за неговото удължаване и най-вероятно двете страни ще се споразумеят за ново сътрудничество. В противен случай армейците ще имат друг генерален спонсор, чието лого ще на гърдите на екипте си.

Междувременно стана ясно, че ЦСКА ще дебютира с новата си екипировка "Кappa" днес по време на първата си контрола от предсезонната подготовка. От 18:00 часа в Самоков “армейците” излизат срещу новака в "Б" група Бдин (Видин).

Футболистите на Милен Радуканов ще излязат с новите се екипи, които пристигнаха в лагера на отбора още в началото на седмицата. В днешната проверка участие няма да вземе десният защитник на ЦСКА Иван Бандаловски. Желаният от Рома играч е с контузия в мускулите и мениджърът Милен Радуканов няма да рискува. Той е дал почивка на Бандаловски до лагера в Холандия. /БЛИЦ