ЦСКА няма да разчита за следващия сезон на Николай Манчев, научи БЛИЦ. До босовете постоянно достигали информации, че бившият халф на Ботев обича чашката. Той не бе част от огромния скандал, избухнал на “Армията” през есента, когато начело на тима беше Любослав Пенев. Тогава девет играчи купонясваха до ранни зори. Любо ги отстрани от първия състав, но след това шефовете ги върнаха. Според запознати обаче Манчев е извадил късмет, тъй като същата вечер имал неотложен ангажимент. Месец по-късно на човек от ръководството му било докладвано, че Николай две вечери поред висял до ранни зори в заведенията. Картинката била същата и в началото на месец май, когато Манчев запразнил преждевременно. Тогава от ЦСКА са разговаряли с него и са го предупредили да остави на страна пиенето.

“Ники е страхотен талант, но явно не си е взел поука. Непрекъснато чуваме за негови изяви на масата. Вярно е, че никой от нас не го е хващал пиян. Той не е закъснявал за тренировки, но причината да не се раздава до краен предел е именно любовта му към алкохола”, заявиха от ЦСКА пред БЛИЦ.
Манчев е искан от Локомотив (Пд), както и от още други два елитни български клуба.

“Ако не се вземе в ръце, никъде няма да успее. Ники вижда играта и при положение, че този му проблем липсваше, щеше да расте много”, добавиха нашите информатори.