Ръководството на ЦСКА обмисля силен ход след края на сезона, твърди "Тема спорт". Собствениците на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов смятат да поканят на работа в клуба Йордан Лечков. Идеята е кметът на Сливен и настоящ вицепрезидент на БФС да засили лобито на "червените" в централата на футболния съюз. В последните седмици "армейците" на няколко пъти изразиха възмущението си от отношението на БФС към клуба, а най-деен е Любослав Пенев. Идването на Лечков обаче може рязко да промени това.

"Той е точният човек, защото е успял. Вижте какво прави със Сливен. Евентуално наше предложение към него може би предстои. Лечков е фигура във футбола ни и винаги е бил полезен. Едно е ясно - мислим най-отговорна за доброто бъдеще на отбора", коментираха по този повод от ЦСКА.

Не е ясно обаче каква е позицията на Лечков, който в момента е кмет на Сливен и президент на местния тим. Сливен ще запази мястото си в елита догодина. Факт е, че той е близък с Любослав Пенев и дори го бе поканил на работа в града под Сините камъни./БЛИЦ