Спортно-техническият щаб на ЦСКА е набелязал още двама футболисти на Черноморец. След като Орлин Старокин и Марсио Нуньо са спрягани за трансфери на “Армията”, сега идва ред и на техните съотборници - Костадин Дяков и Георги Терзиев, пише “7 дни спорт”.

Дяков е основен футболист на Черноморец и преди месец изкара пробен период в германския Шалке 04, където остави добри впечатления.

Защитникът Терзиев е младежки национал и е определян за един от най-перспективните играчи у нас.
Шефовете на “армейците” ще процедират по същия начин, както при трансфера на Здравко Чавдаров, Костадин Стоянов, Коста Янев и Иван Стоянов от Сливен през лятото. Карето дойде в пакет на стадион "Българска армия" и беше договорено трансферната сума да бъде изплатена на няколко транша. При евентуална сделка Черноморец ще получи значителен процент от следващ трансфер на някой от футболистите.

Има голяма вероятност към Бургас да заминат някои от ненужните на Любо Пенев футболисти. През зимата наставникът със сигурност ще настоява да се раздели с Данчо Тодоров, Кирил Котев, както и с Атанас Зехиров, Руи Мигел и Давид Силва.

ЦСКА и Черноморец са в прекрасни отношения, след като през лятото Мишел Платини пристигна в София, а “червените” дадоха на “акулите” младия талант Мартин Тошев./БЛИЦ