От ЦСКА реагираха крайно учудено на изказването на шефа на родните съдии Костадин Костадинов, че в първия работен ден след вечното дерби, което "армейците" загубиха с 0:1 от "Левски", няма входяща жалба срещу съдийството на Николай Йорданов от страна на "червените".

"Това е възмутително, Костадинов лъже нагло", контрираха от "Армията".

Оказва се, че лично администраторът на клуба Кирил Костов е внесъл в сряда в 12:45 часа жалбата, подкрепена от снимков и видео-материал.

"Спазили сме стриктно член 36, точка 2 от наредбата на БФС относно писмените жалби, подкрепени са с доказателства", заявиха пред "Гонг" от ЦСКА.

Според този член, засегнатият клуб може да подаде съответната жалба в срок от 3 дни (без да се броят почивните дни) след завършване на футболната среща. В същия срок се предават и необходимите доказателства, като отговор трябва да бъде получен в едноседмичен срок.

"Явно по същия начин, по който Николай Йорданов импровизира за някакво покланяне от страна на нашия капитан Тодор Янчев, така сега неговият шеф Костадинов говори наизуст", допълниха от ЦСКА.