ЦСКА се обърна с молба към всички фенове, които искат да помогнат на детско-юношеската школа с пари. Преди няколко дни единият собственик Иво Иванов разкри, че се готви сериозна реорганизация в ДЮШ, с цел да бъдат подобрени условията за подготовка на децата.

Сега клубът предоставя на желаещите да се включат в кампанията банкова сметка.

Както е известно, дълги години талантите на “армейците” имаха собствена, макар и остаряла, база на 4-и километър, но на нейното място в момента се намира паркингът за новата зала “Армеец Арена София”.

Ето обръщението в сайта на ЦСКА:

"Армейци,
ПФК ЦСКА ЕАД предоставя на Ваше разположение сметка № 17131000231600102001, IBAN: BG30DEMI92401000052073, валута : BGN, чрез която всички Вие можете активно да участвате в изграждането на модерна европейска структура и визия на Детско-юношеската школа на клуба ни.

Постъпилите средства ще се използват изцяло за нуждите на младите червени таланти, които ще разполагат с уникални за България условия.

Също така бъдещите звезди на родния ни футбол ще имат възможност да работят по специални програми съобразени с най-новите световни тенденции в обучението на деца и юноши."