ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Сериозни притеснения имат в ЦСКА преди предстоящите два мача със Славия. "Червените" гостуват в "Овча купел" първо за първенството - утре от 17:30 часа, а във вторник за Купата на България (1/8-финал).

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Феновете на ЦСКА са в открита вражда с президента на Славия Венци Стефанов, а при последната визита на "Александър Шаламанов" през пролетта стотици седалки в сектор "В" на стадиона на "белите" бяха счупени и запалени от тях. Босът на най-стария столичен клуб нееднократно се закани, че ще увеличава цените на билетите за мачовете с ЦСКА и Левски заради вандалските прояви на привържениците на двата гранда. 

За мача утре пропуските са по 20 лева, но ако отново има ексцесии, тези за Купата на България във вторник ще бъдат с по-висока цена. 

В ЦСКА силно се надяват да не се стига до подобна ситуация, тъй като тя може да значи и наказание от Дисциплинарната комисия, свързано със следващото домакинство на тима - очакваният с голям интерес мач с Лудогорец, който ще е последен за "червените" на „Българска армия“ преди предстоящата мащабна реконструкция. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!