ЦСКА няма да играе нито един мач от европейските клубни турнири на “Българска армия” през следващия сезон, пише “Тема Спорт”. Административни пречки спъват “червените” за извършването на необходимите промени по стадиона в изискуемите срокове.
 
“"Направихме всичко възможно, но нещата няма да станат. Длъжни сме да уведомим нашите фенове, че през новата еврокампания отново ще домакинстваме на "Васил Левски". Въпреки огромното ни желание просто няма как да успеем да приведем "Армията" в необходимия вид. Трябват ни много разрешителни за преустройства и подобрения, за които сме зависими от други институции. Ако зависеше само от нас, всичко щеше да е наред", обявили от Борисовата градина пред изданието.
 
Любопитно е да се отбележи, че последният мач от евротурнирите, който червените са изиграли на клубното си съоръжение, е злополучният реванш с Тулуза (1:1), когато начело на тима отново бе Стойчо Младенов.
 
На "Българска армия" трябва да бъдат изградени 11 тоалетни за мъже и още толкова за жени. Освен това са необходими редица други подобрения, свързани с укрепването на козирката, трибуните в сектор “А” и т.н.