ЦСКА набеляза аржентински ляв бек, който играе в кипърския Алки (Ларнака). Става въпрос за Емилиано Адриан Фуско, който е юноша на Бока Хуниорс и има един мач за мъжкия отбор през сезона 2005/2006. След това той се мести в Испания, където играе за втория отбор на Майорка, а от лятото на 2009-а година е в кипърското първенство. През този сезон южноамериканецът има 12 мача за Алки, като в два от тях е бил заменен. Висок е 175 сантиметра, а освен това има италиански паспорт и няма да заема място за чужденец, пише БТА.
 
ЦСКА търси футболист в лявата зона на защитата, тъй като Адемар не беше във форма през есента, а Румен Трифонов изгърмя с допинг. Друг вариант за “червените” на тази позиция беше словашкия национал Лубош Ханзел от Спартак (Търнава), но той няма как да бъде привлечен като свободен агент. С Фуско ситуацията е доста по-различна. Аржентинецът може да дойде без пари или в крайна сметка за него ще бъдат платени скромните 30 000 или 50 000 евро, което е нищо в сравнение с цената на словака.

Преговорите се водят от главния мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович. Очаква се най-късно до утре вечер да има яснота относно привличането на 25-годишния аржентинец.