Ръководството на ЦСКА изпълни заканата си и нареди на докторите на отбора да направят обстойни прегледи на контузените футболисти. След загубата с 0:1 от Левски спортният директор на "армейците" Емил Костадинов се усъмни, че има предатели. Коща се чудеше как така за 40 дни подготовка никой не получи травма, а сега няколко накуп и то точно за вечното дерби. Шефът се закани, че ще откара всички на доктор, за да се разбере всъщност дали наистина са контузени.

Заканата вече е изпълнена и при лекарите от вчера са започнали да се явяват тези, които са в лазарета.

Непосредствено преди сблъсъка с Левски травми получиха новото попълнение Уилям Тиеро и Йордан Минев, които бяха гласени за титуляри. На загрявката пък се контузи Костадин Стоянов, което наложи включването по спешност в стартовия състав на юношата Мартин Дечев.

Извън сметките на Павел Дочев за мача с Левски бяха още Грегъри Нелсън и Фабрицио Грило. Румен Трифонов пък бе наказан. В дербито се контузиха Борис Галчев, Мартин Дечев и Апостол Попов.

От ЦСКА се заканиха, че жестока глоба, а дори и отстраняване от отбора, грозят този, който наистина е симулирал преди вечното дерби. /БЛИЦ