Изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков заяви, че има перспектива Валентин Илиев и Спас Делев да се завърнат на "Армията". Както е известно, защитникът със сигурност напуска Стяуа след края на сезона. Проблем с неизплащане на трансферната сума от страна на турския Мерсин може да върне отново Делев в Борисовата градина.

“Има перспектива и за двамата, но не искам да коментирам повече. Делев има договор, аз съм го подписал. Нека изчакаме, за да видим как ще се развият нещата”, коментира Венци Живков. Мениджърът на Спас Делев Николай Жейнов също потвърди, че има забавяне на плащането, но не пожела да даде повече подробности. Вальо Илиев днес изгледа победата срещу Черно море с 4:1 на "Армията", но не говори пред медиите. Спас Делев от няколко дни не е в Турция, тъй като е освободен от отбора. Агентът му Жейнов заяви, че Спас и останалите чужденци са били освободени по-рано след решение на треньора.

Венци Живков смени тона в отношението към БФС и заяви, че двете страни трябва да си сътрудничат. “Отношението на БФС към нас вече е по-друго и вярвам, че с футболния съюз ще бъдем партньори. Решението за Присо беше справедливо", заяви Живков./БЛИЦ