ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

ЦСКА продължава със селекцията в движение. БЛИЦ научи, че утре, понеделник, към “червените” ще се присъедини 27-годишният халф Стефан Вуйчич. Той е роден в Хамбург и е израснал в Германия и има немско гражданство, но е от хърватско-македонски произход.
610.jpg 
Вуйчич е играл за последно в хърватския Интер Запрешич. В младежките си години е носил екипа на Хамбургер ШФ, а след това и на Холщайн (Кил). 
 
ЦСКА очаква във вторник и крилото Омар Косоко. 25-годишният футболист е родом от Бенин, но от години притежава френски паспорт. Последният клуб на Косоко е швейцарският Сервет, а преди това е бил във френските Амиен и Оксер.
 
Ако всичко е наред и пристигнат в София, Вуйчич и Косоко ще вземат участие в контролата на ЦСКА в четвъртък, когато “червените” ще премерят сили с отбор от “В” група.
 
БЛИЦ научи, че ЦСКА е в усилени преговори с централен нападател, притежаващ много добра визитка. При положение, че всичко е наред, таранът ще пристигне и директно ще подпише договор с 31-кратните шампиони. Името му обаче се пази в тайна, след като на няколко пъти вече "доброжелатели" на ЦСКА развалиха сигурни трансфери. 

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ