БФС отряза ЦСКА за служебна победа над "Левски", за каквато претендираха от "Армията". "Червените" попитаха преди дни родните управници на футбола ни как са позволили на Георги Иванов-Гонзо да играе в трети отбор ("сините"), през сезон 2005/06, след като това е забранено от ФИФА с решение от 1 юли 2005 година. Агентът Георги Градев разкри това на скандална пресконференция, заявявайки, че "Левски" са нередовен шампион и "армейците" са били ощетени.

Става въпрос за нередовна картотека на Гонзо. В началото на сезона, през есента на 2005 година нападателят играе за Самсунспор (3 мача), след това преминава в Газиантепспор, а през пролетта се връща в "Левски".

"Готови ли са в БФС да признаят своя гаф, да присъдят служебен резултат 3:0 в полза на ЦСКА от дербито с "Левски" на 2 април 2006 година, и да върнат на ЦСКА шампионската титла от този сезон", е един от многото въпроси, които зададоха от "Армията" към БФС.

От "Цар Иван Асен ІІ" №26 отговориха на питанията на "червените", като БЛИЦ ви представя обяснението на Борислав Михайлов и сие по случая с Гонзо:

Случаят "Георги Иванов" е изключително прост. Към март 2006 година системата на ФИФА с "Футболен паспорт" все още не е въведена, така че Българският футболен съюз не е имал начин да знае за колко отбора е играл Гонзо във въпросния сезон. Изпращането на жълтата му карта от Турската федерация, където фигурира само Газиантепспор, както и декларацията на самия футболист по онова време са били достатъчни.