ЦСКА обяви датата, на която ще започне демонтажа на сектор „А“ на стадион „Българска армия“. Това стана ясно от официално съобщение от клуба, с което представители на медиите са поканени на събитието.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

От изнесената информация става ясно, че събарянето на официалната трибуна на легендарния дом на ЦСКА ще започне на 18 април (четвъртък) от 10:00 часа. Достъпът ще бъде осигуряван само след издаването на специална акредитация за конкретното събитие.

СЪОБЩЕНИЕТО НА ЦСКА
Уважаеми журналисти,

Бихме искали да ви поканим на специално организиран за вас медиен ден на ст. „Българска армия“. Събитието ще се проведе на 18.04.24 г. (четвъртък) от 10:00 ч. Ще имате възможност да отразите впечатляващия процес по демонтаж на части от сектор „А“, както и да се запознаете и да разговаряте с част от експертите, които работят по проекта.

Предвид високия интерес и необходимостта да спазим всички изисквания по безопасност, от днес стартира акредитационен процес. Моля, изпратете имена и медия на [email protected] до 15.04.24 г. Изрично бихме искали да уточним, че журналисти без акредитация няма да бъдат допуснати до обекта.

Моля, заповядайте 15 мин. по-рано пред централния вход на „Армията“.