Ръководството на ЦСКА обяви, че завежда дело за клевета срещу бившия собственик на клуба Иво Иванов. Решението е взето на днешното заседание на Управителния съвет на "червените". Александър Томов и компания са ядосани на Иво Иванов, който атакува сегашното ръководство на клуба, казвайки, че "батакът на "Българска армия" е пълен", и че е много вероятно на отбора да бъде отказан лиценз за евротурнирите в следващите три години.

Решението на ръководството на ЦСКА:

Армейци,

УС на ПФК ЦСКА АД на днешното си заседание обсъди поредицата от клеветнически твърдения на бившия собственик на ЦСКА Иво Иванов. Бяха разгледани също така и предложенията на група акционери, които смятат, че изявленията на лицето Иванов нарушават техните интереси.

Във връзка с това УС на ПФК ЦСК АД взе решение да заведе дело за клевета срещу Иво Иванов. Сумата, за която ще бъде съдено лицето, ще бъде определена в близките дни от адвокатите на футболния клуб.

УС на ПФК ЦСКА АД не смята за необходимо да излиза с други официални становища по повод твърдения на лице, пряко отговорно за многогодишното неплащане на задължения, които днес се изплащат от Клуба.

Членовете на УС изразяват благодарност за десетките хиляди обаждания и мнения във форумите, които осъждат бившите управници и клеветническите твърдения на един от тях. Ние считаме, че подобни казуси трябва да се разглеждат от българския съд, поради което смятаме споровете да продължат там.

УС на ПФК ЦСКА АД