Чавдар (Етрополе) е отказал предложението на ЦСКА да плати 150 000 евро по трансфера на Ивайло Чочев в Палермо. Членът на управата Ивайло Манджуков е предложил да се плати накуп, а не разсрочено, пише "Труд". Цялата сума обаче е 350 000 евро и от Чавдар са отказали да опростят 200 000 от тях. Именно дългът към Чавдар е един от проблемите за лиценза на червените. От Етрополе са били готови на разсрочено изплащане и са очаквали именно такава схема и са останали изненадани от предложението на ЦСКА.

Президентът на Чавдар Етрополе Емил Димитров коментира ситуацията пред "Тема спорт": "Имахме разговор два пъти, но явно и на новото ръководство това плащане му се струва като майтап. В понеделник аз сам поисках да разсрочим сумата, а те пожелаха да я намалят. Не стигнахме до окончателна договорка, като обещаха да ми се обадят след час. Впоследствие имахме нови разговори, като тях мога да ги определя като подигравка. Да се оправят, аз вече вдигам ръце."

Агенция БЛИЦ вече разкри, че ЦСКА, както и още клубове, имат проблеми с получаването на евролиценз. Публикувахме и документ, който показва задълженията на "червените" към държавата.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015