ЦСКА отбеляза 63-ата си годишнина с красиво тържество вчера в открития ресторант на стадион "Българска армия". Празненството бе отложено и не се състоя на 5 май, тъй като тогава бе поклонението на покойния Иван Славков – Батето. “Червените” празнуваха вчера след победата над Академик (София) с 3:1 в мач от последния 30-и кръг на “А” група. Водещ бе легендарният вратар Георги Велинов. Поздравителен адрес от името на началника на отбраната прочете генерал-майор Йордан Йорданов, последваха приветствия от името на министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков и от името на Професионалната футболна лига.

Отдадено бе и признание на четирима ветерани, които бяха удостоени с почетна звезда в Алеята на славата на ЦСКА - Борис Гаганелов, Георги Денев, Спас Джевизов и Цветан Йончев.

Най-малките от футболната школа по детски разказаха защо обичат ЦСКА, а популярните телевизионни журналистки Светла Петрова и Ваня Николова с по 63 думи поздравиха своя любим отбор. Имаше и торта за 63-годишния рожден ден, а в небето литнаха три бели гълъба, олицетворяващи чистотата на всяка една шампионска звезда от емблемата на ЦСКА./БЛИЦ