ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Със скромно тържество, но от сърце, ЦСКА отбеляза 65-годишнината от първата си шампионска титла, завоювана на 9 септември 1948 г. В клуб-ресторант „Армията” на стадиона в Борисовата градина пред три от големите клубни трофеи кратки речи произнесоха и ясни послания отправиха уредникът на Музея на спортната слава Александър Манов, почетният президент Димитър Пенев и настоящият треньор на отбора Стойчо Младенов.

На събитието присъстваха още членът на УС Иво Котев, изпълнителният директор Александър Тодоров, „червените” легенди Джони Велинов, Борис Гаганелов, Васил Романов и Ангел Рангелов. В ресторанта също така се появи и бившият шеф на стадиона Калоян Стоянов–Цимбика.

Легендарният наставник Аспарух Никодимов, който за последно работеше като спортно-технически директор, не присъства на мероприятието, което бе странно с оглед на факта, че той винаги е на подобни събития. Бившият шеф в ЦСКА Георги Илиев също отсъстваше.

На тържеството Стойчо Младенов отправи призив към всички хора, които обичат клуба. Екзекутора на Ливърпул за пореден път напомни за тежкото състояние, в което бяха оставени "армейците" от предишните си собственици от "Титан" и заяви, че той и неговият щаб работят денонощно с цел да бъде възстановено славното минало на "червените".

"ЦСКА - славен клуб с голяма слава, голям имидж и авторитет. Много големи клубове са прекланяли глава пред нашия отбор дори и на собствения си стадион", заяви Младенов.

"Много ми се иска да спрем да се връщаме назад в историята и да започнем да печелим нови титли и купи. През последните години ЦСКА е атакуван от чужди и свои. Трябва да се обединим и да възвърнем имиджа на клуба. Това ще се случи с много работа - ден и нощ. Работим с душа и сърце за връщане на авторитета на клуба. Надявам се ЦСКА да бъде отново това, което всички червени сърца желаят", отправи призива си наставникът на "армейците".