Вторият подготвителен лагер на ЦСКА е на път да претърпи сериозни промени. “Армейците” летят в сряда за Анталия, но все още не е ясно в кой хотел ще отседнат и кога и срещу кого ще играят контролите там. Първоначално от клуба бяха резервирали стаи в луксозния хотел Cornelia Diamond Golf Resort & SPA, който е 5 звезди. В крайна сметка шефовете решили, че цените там са прекалено скъпи, и опитали да го сменят с тризвезден хотел. Това вбесило организаторите, които били категорични, че в този случай ще пропаднат повечето контроли на ЦСКА по време на престоя им в Сиде, пише “7 дни спорт”.

На 18 януари бяха обявени всички проверки на тима в Турция. Първата трябваше да е срещу Лудогорец на 4 февруари, а след това плановете бяха ЦСКА да играе три мача в международен турнир, съответно на 6, 8 и 11. Последната контрола трябваше да е на 15 февруари срещу Васлуй, ден преди “червените” да се завърнат в София. За момента, два дни преди заминаването за Анталия, кашата е голяма и няма никаква яснота около лагера. Ясен е само мачът с Лудогорец.

Шефовете на ЦСКА вече са натоварили Емил Костадинов и Димитър Димитров-Каубоя да намерят нов хотел, който да не е толкова скъп. Най-вероятно отборът ще нощува в категория три звезди. Основният проблем обаче остава уреждането на съперници за контроли. Собствениците Димитър Борисов и Иво Иванов се хванали за главите, когато разбрали, че ще трябва да платят по 64 евро на човек на ден за стая в луксозния хотел в Анталия. Те били категорични, че това няма как да стане, след което се стигнало да отказ на резервациите./БЛИЦ