ЦСКА е на път да реализира сериозен трансферен удар. Шефовете на „червените“ се опитват да измъкнат под носа на „Левски“ национала Венцислав Христов. От ЦСКА вече са се свързали с хората от Берое и се надяват да договорят голаджията още след Нова година.
 
БЛИЦ съобщи за преговорите между ЦСКА и Берое за 25-годишния национал още на 29 ноември. Тогава ви информирахме, че „червените“ имат интерес към още един играч на тима от Стара Загора – Пламен Крумов. Агентът на Христов Милен Георгиев потвърди, че интерес към клиента му има от страна на „червените“ и „сините“.
 
"Има интерес от ЦСКА и „Левски“ към Венци Христов. Не искам да издавам повече подробности. Все още няма нищо конкретно. Няма фаворити за подписа му. Който изпълни поставените условия, може да вземе Венци", коментира Георгиев пред „Меридиан Мач“.
 
Единствената пречка може да се окаже трансферната сума. Ръководителите на Берое искат 300 000 лева за правата на Христов. Стойчо Младенов е настоял пред собствениците на ЦСКА на всяка цена да бъде привлечен класен централен нападател, а националът е фаворит.