ЦСКА пусна опровержение относно месечното възнаграждение на Игор Митрески. В спортния печат появи информация, че централният защитник получава внушителните 25 000 евро на месец.

От клуба реагираха, месечната заплата на македонеца не надхвърля 7000 евро.
Пълният текст, публикуван на официалният сайт на клуба:
 
"Във връзка с появилите се в днешната преса спекулации относно месечното възнаграждение на футболиста на ПФК ЦСКА Игор Митрески и цитираната баснословна за българските стандарти месечна заплата от 25 000 евро, ръководството на ПФК ЦСКА държи да внесе следните уточнения:
 
Месечното възнаграждение на Игор Митрески в ЦСКА е с пъти по-малко от цитираните в 25 000 евро. Тъй като ПФК ЦСКА е клуб, който отдавна е възприел политика на прозрачност, имаме удоволствието да обявим, че месечната заплата на Игор Митрески в ЦСКА не надхвърля сумата от 7000 евро.
 
Остро осъждаме подобни лъжливи публикации, които имат за цел единствено да всеят раздор в колектива на нашия отбор дни преди подновяване на шампионата.
 
Категорично заявяваме, че, колкото и да се стараят някои наши „доброжелатели”, подобни спекулативни драсканици нямат никакъв шанс да повлияят на здравия колектив в нашия клуб.
 
Съветваме авторите на тази и подобни измишльотини, които по всяка вероятност ще се родят в главите им в бъдеще, да се концентрират повече върху спортния аспект на нещата и да си спестят малко мастило, преди да пишат непроверени, недоказани и спекулативни неистини по адрес на най-успелия български клуб".