ЦСКА може да се сдобие с така желания централен нападател, без дори да плаща за това.  Медиите в Шотландия съобщават, че от „Българска армия” са отказали да дадат жълтата карта на Бьорн Йонсен на Хартс, тъй като според тях той има действащ договор с клуба.

„Сърцата” подписаха контракт преди около месец с бившия футболист на Литекс, който обаче до момента се явява недействителен. От Хартс са потърсили помощ от шотландската ФА, като със случая вече е запозната и ФИФА. Но отговор все още няма.

„Надявам се ФИФА да се произнесе бързо. Готов съм да играя”, написа Йонсен в Туитър.

На „Българска армия” обаче са уверени, че ФИФА ще отсъди в тяхна полза и в крайна сметка Йонсен ще бъде принуден да се върне в България.

Със сигурност шефовете на ЦСКА са му приготвили сериозно наказание за своеволието, но ако той склони да играе за тима, то навярно ще бъде по-леко.

Любопитно е, че цялата ситуация може да се окаже положителна за български футболист. Става въпрос за младия нападател Николай Тодоров. Той е собственост на Хартс, но е пратен под наем в нискоразредния Каудънбийт. Ако Йонсен не бъде уреден, Тодоров ще се върне на „Тайнкасъл”.