Един от считаните за сигурни трансфери в ЦСКА е на път да пропадне. Халфът на Ботев Николай Манчев, който отлетя с тима за Австрия, е разочаровал с изявите си в "армейския" клуб и по всяка вероятност от спортно-техническия щаб на вицешампионите ще се откажат от неговата покупка, съобщава Топспорт. От лагера на "червените" са се оплакали, че Манчев трудно понасял физическите натоварвания и проявявал слаба тактическа дисциплина.

Доказателство за това е и, че той все по-рядко попада сред титулярните 11 на Любо Пенев в контролните мачове на ЦСКА. Все пак, съществува вариант Манчев да убеди все пак ръководството на "армейците" и да остане. Ако това не стане, вариант за него е да се завърне в Ботев, където обаче и Димитър Христолов, а и феновете на тима едва ли ще го приемат радушно.

Не по същия начин стоят обаче нещата с другия халф, дошъл от "канарчетата" в Борисовата градина. Тодор Тимонов определено се е понравил на Любо Пенев и помощника му Хесус Паредес и по всяка вероятност той ще остане в тима. Както е известно, Манчев и Тимонов чакат решение на Арбитражната комисия за разтрогване на договорите си с Димитър Христолов, като едва след това ще стане окончателно ясна съдбата им./БЛИЦ