ЦСКА се надява да продаде някой от футболистите по време на лагера в Турция. Сделката ще се направи с поне един измежду петима играчи на “червените”. Това са Маркиньос, Мишел Платини, Коста Янев, Коста Стоянов и евентуално Спас Делев, който вече отказа да ходи в руския Волга.
 
В Анталия са на подготовка много руски отбори, като поне 10 от тях са от Премиер лигата. По тази причина за Турция замина съсобственикът на ЦСКА Иво Иванов, той ще бъде заедно с мениджъра Николай Жейнов. Последният има връзки в руския футбол, миналата година точно той помогна за продажбите на Иван Стоянов и Иван Иванов в Алания, както и за трансферите на Тодор Тимонов и Юсеф Рабех в Анжи.
 
Сега на място ще се предизвика интерес в руските клубове към играчи на ЦСКА и ще се водят преговори. “Червените” разчитат да продадат поне един или двама свои футболисти, а от сделките да изкарат повече от един милион евро. Вероятно ще се иска по-високо първоначално плащане, за да се избегне забавянето, което се получи с парите за Ивановците от Алания./БЛИЦ