Левски постигна нова победа над ЦСКА, този път в мач от последния кръг на първенството при юношите старша възраст "Б" (родени 1991 година). "Сините" спечелиха с 3:2 над "червените" в двубоя, който се игра на "Герена".

Момчетата на Петко Медвецки имаха пълно превъзходство и набързо поведоха с 2:0 в резултата. Още в 5-ата минута центриране на Даниел Шмедин отляво намери Георги Веселинов, който с глава откри - 1:0. В 20-ата резултатът вече бе 2:0, след като Валентин Миленов от пряк свободен удар прати топката в мрежата на ЦСКА.

Преднината успокои "сините", което позволи на гостите да живнат и в 30-ата минута след удар на Томи Костадинов отдясно топката влезе в обратния ъгъл - 2:1. В края на полувремето Благой Пасков със самостоятелен рейд изравни - 2:2.

След почивката Левски отново имаше превъзходство, а съдията не видя две чисти дузпи за нарушение в пеналта на ЦСКА, информира сайтът на "сините". Все пак в 85-ата минута Андреас Васев проби отдясно, центрира остро и Костадин Аджов засече топката в мрежата за крайното 3:2 за Левски.

ЛЕВСКИ - ЦСКА 3:2
1:0 Георги Веселинов (5)
2:0 Валентин Миленов (20)
2:1 Томи Костадинов (30)
2:2 Благой Пасков (44)
3:2 Костадин Аджов (85)