Бившият защитник на ЦСКА Георги Илиев-Майкъла, който следи изкъсо ремонтните дейности на “Българска армия”, заяви, че клубът трябва да забави връщането си на стадиона.
 
“ЦСКА трябва да забави връщането си на “Българска армия” с поне 15 дни. Причината е, че новата тревна настилка няма да е готова до 1 април. Ако “червените” играят със Сливен на собствения си стадион, рискуват да останат без терен за следващите пет месеца”, заяви Илиев.
 
“Няма никакви проблеми мачът със Сливен да е на “Васил Левски”. Доколкото знам, ръководството на ЦСКА не дължи пари за националния стадион”, допълни той.
 
“Армията” ще получи лиценз. В това бъдете сигурни. Единият проблем с пожарната го разрешихме. Искам да благодаря на новия шеф на службата Огнян Методиев. Тук е моментът да заявя, че не ми харесва правилникът за лицензиране. Той е на 80% чиновнически”, заяви бившият защитник.
 
“Срещите ни с Димитър Борисов вървят позитивно. Работата започва в 8 часа сутринта и завършва след 19 часа. За съжаление в последните 20 години клубът се е превърнал в джунгла, от която всеки краде. Има много непрофесионални договори... Трябва да се вземат мерки и в ЦСКА да се работи по европейски начин. Ако вляза в управата на клуба, ще изискам да вземем “Армията” на концесия за 50 години. Вярвам, че с подкрепата на премиера Бойко Борисов това ще стане”, обяви Георги Илиев по повод срещите си със собствениците на клуба./БЛИЦ