В ЦСКА усилено работят по зимната селекция. В последните няколко дни се изредиха няколко имена на египтяни, към които Стойчо Младенов проявява интерес. Първи се похвали, че има договор с клуба Ислам Ауад от Замалек. След това още двама се свързват с „червените“ - Абдел Захер от Ал Ахли и Мохамед Шаабан, който е собственост на ЕНППИ, отборът, на който треньор беше Стойчо Младенов.

Легендата на ЦСКА обаче има още един египтянин в списъка си. Това е Уалид Солиман. В родината си е наричан Египетския Меси, а за него агенция БЛИЦ писа още през май 2012 година, когато беше първият опит на Стойчо Младенов да го вземе в Борисовата градина. Тогава трансферната сума бе доста голяма, което провали трансфера. Сега интересът към родения на 1 декември 1984 година халф отново е актуален.

Всеки футболист в Египет може да разтрогне договора си с даден клуб, след като първенството в страната е спряно заради напрегнатата политическа обстановка. Така ЦСКА може да се уреди с ново попълнение като свободен агент./БЛИЦ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ