Ръководството на ЦСКА планира да продаде Фернандо Каранга още през зимната пауза на първенството. С получените пари босовете ще изплатят най-после емблемата и прословутият казус ще бъде разрешен, пише "ШОУ" в най-новия си брой. Именно поради тази причина босовете от Борисовата градина са поставили цена на бразилския голмайстор от 4,5  милиона евро. Което прави 9 милиона лева.

Припомняме, че логото на „червените” струва 8 милиона лева, след като през месец май миналата година в Кърджали  бе спечелен търгът.
На „Армията” са склонни да намалят сумата до 4 милиона евро.

Ако все пак никой не поиска да извади толкова пари, тогава шефовете ще трансферират Каранга на по-ниска цена и ще доплатят за емблемата.

Достоверни източници съобщиха пред „ШОУ”, че миналата седмица в Борисовата градина е пристигнала конкретна оферта за голмайстора. Тя е била на стойност точно 2,5 милиона евро. От ЦСКА засега отхвърлили предложението, твърдейки, че Фернандо струва доста повече.

Въпросният клуб, чиято име или поне националност не се споменава, обаче е обявил, че няма как да се бръкне по-надълбоко в джоба си.

Въпреки това обаче от „Армията” били категорични. Поне засега „армейските” началници не желаели да намалят сумата, за която искат да продадат най-добрия си футболист.

„Накрая ще клекнат. Ще видите и тези 2,5 милиона евро  ще бъдат приети. ЦСКА ще продаде Каранга през януари, ако ще това да им коства шампионската титла, към която са се устремили. В крайна сметка ще жертват първото място, за да се сдобият с емблемата, за която може би ще се наложи да се доплатят пари, ако Каранга бъде трансфериран примерно за 2,5 милиона или 3 милиона.

Сторят ли го това с емблемата, настоящият клуб ще стане приемник на фалиралия тим. Тогава и УЕФА ще признае сегашното ЦСКА и ще го допусне до участие в европейските клубни турнири следващата година”, коментират във футболните ни среди. 
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма