ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

ЦСКА ще проведе преговори с вратаря Густаво Бусато след Нова година. Разговорите ще бъдат основно върху продължителността на новия контракт на 33-годишния бразилец. Стражът е обвързан с „армейците“ до края на сезона. Контрактът му със сигурност ще бъде удължен. Единствената въпросителна е относно неговия срок – дали ще е за една или две години. Именно върху това ще бъдат преговорите между двете страни в началото на януари.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Разговорите ще се водят след връщането на Бусато от Бразилия. Той се прибра в родината си, за да посрещне Коледа и Нова година. Вратарят на ЦСКА използва профила си в „Инстаграм“, за да се похвали със специална придобивка. Бразилецът позира с маса за набиращия популярност спорт текбол, върху която е изписано Густаво Бусато и има негови снимки“.

Вратарят беше привлечен в ЦСКА през лятото на 2019 г. Първоначално той беше резерва на Витаутас Черниаускас, но постепенно се пребори за титулярното място. През този сезон Бусато счупи рекорда на „армейците“ за най-много мачове, изиграни от чужденец с екипа на клуба. Преди това първото място в класацията се държеше от Ибрахима Гай и Жеферсон. Към момента Бусато има 170 мача за ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!