Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

ЦСКА подготвя сериозен трансферен удар. “Червените” ще се опитат да привлекат през лятото футболист, който на два пъти бе пред трансфер в “Левски”.
 
БЛИЦ първи информира, че от Борисовата градина са насочили вниманието си към френски футболисти. Един от тях е добре познаният полузащитник Кевин Бру, който е роден на 12 декември 1988 година и има един мач за националния отбор на Мавриций. Бру има корени на едноименния остров, разположен в Индийския океан, по притежава и френски паспорт.
 
След като през миналата година уж сигурния му трансфер в “Левски” се провали, той облече екипа на втородивизионния френски клуб Истър. Тогава Кевин на два пъти пътува до България, а след втората му визита на "Герена" вече бяха приготвили бутилките с шампанско. До сделка обаче така и не се стигна.
 
Преди няколко дни в Истър са получили официално запитване от ЦСКА за Бру. Очаква се до края на седмицата да се проведат разговори на най-високо ниво – между боса на “червените” Димитър Борисов и този на френския тим.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ