Мащабна селекция в ЦСКА ще започне в понеделник, твърди в. “Тема Спорт”, позовавайки се на източник от Борисовата градина. Очаква се тогава през офисите на “Българска армия” да преминат 13 футболисти, които ще подпишат официалните си договори с “червените”.

Това са спряганите до момента Спас Делев от Пирин, Светльо Петров, който се завръща след няколкогодишен гурбет, карето от Сливен Здравко Чавдаров, Иван Стоянов, Костадин Стоянов и Коста Янев, халфовете на Ботев Тодор Тимонов и Николай Манчев, както и петима футболисти от юношеските формации – Томи Костадинов, Мартин Дечев, Благой Пасков, Самир Аесс и Кристиян Велинов.
 
“На този етап има още няколко детайла, които трябва да уточним с Ботев (Пловдив). Преговорите се водят на най-високо ниво и едва ли ще има проблеми. С това обаче най-вероятно селекцията няма да приключи, но повече подробности ще има в близките дни”, разкриват пред изданието от клуба.
 
От ЦСКА обясняват, че проблемът, който не позволи на “червените” да парафират с нови играчи още вчера, е формален. “Чакаме от БФС да ни пратят новите формуляри и бланките за трудовите договори”, категорични са “армейците”./БЛИЦ