ЦСКА съобщи имената на двама футболисти, които подписват договори с клуба. С контракти ще се обвържат юношите Радой Божилов и Пол Александров, като по този начин на "Армията" продължават политиката с предоставянето на възможност на собствените кадри да достигат до първия отбор.

Двамата таланти се състезават в отбора на "червените" в Елитната юношеска група до 19 години, който води люта битка с Литекс, "Левски" и Черно море за първото място. На полусезона "червените" са на 4-ото място с 34 точки, на върха са "оранжевите" с 36, а "сините" и "моряците" имат по 35.

Божилов и Александров са основна част от юношеския състав и имат честта да подпишат първите си професионални договори с родния клуб.

По този начин от "Армията" показаха, че се дава все повече шанс на собствените кадри, след като вчера обявиха, че Юлиян Илиянов (17-годишен), Петър Витанов (18) и Васил Попов (18) също ще тренират с първия отбор. Част от него пък са и другите юноши на ЦСКА - Григор Долапчиев, Ангел Грънчов и Христо Мартински.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ