Ръководството на ЦСКА отвърна на снощната новина, че тимът на "червените" е нарушил карантината и е тренирал въпреки забраната, заради което днес премиерът Бойко Борисов се закани да наложи глоба на всеки, който си позволи да извършва подобни действия по време на извънредното положение в страната.

Припомняме, че вчера се появиха кадри от дрон, на които се вижда как играчите тренират на Панчарево. 

"Армейските" босове обявиха, че кадрите били "аматьорски" и "папарашки", дело на болни мозъци. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

От ЦСКА призоваха феновете да спазват мерките и да не се поддават на провокации с "аматьорски кадри" от недоброжелатели и болни мозъци.

Цялото обръщение на ЦСКА без редакторска намеса:

Армейци,
призоваваме Ви да спазвате мерките на извънредното положение и да не се поддавате на провокации. На страха очите са големи и затова халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними. По повод на „аматьорските кадри“ от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е целта на някои добре познати Ви болни мозъци. Ние папарашки кадри от старите ленти не смятаме да коментираме. Премиерът Бойко Борисов обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но преди това официално и законно проверени. Подкрепяме го напълно. Всичко друго е спекула във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!