Ръководството на ЦСКА е отправило официална покана към капитана на
македонския национален отбор Игор Митрески и румънецa Даниел Панку да дойдат в началото на следващата година в София, където да стартират заключителни преговори за тяхното привличане на "Армията".

Въпреки че пресата в България ги спряга за сигурни нови попълнения, човек от управата на "армейците" поясни, че към този момент нещата не стоят точно така.

"Единственото сигурно ново попълнение е Флорентин Петре, който вече парафира с ЦСКА. С Панку и Митрески има някакви контакти, но не е преговаряно за нищо конкретно. Уведомили сме техните мениджъри, че ги чакаме в София в началото на януари, за да стартират същинските преговори със собствениците на клуба. До този момент играчите не са се срещали очи в очи с Димитър Борисов или Иво Иванов и няма никакви подписани споразумения", казва пред Sportal човекът от ЦСКА.

Както е известно, Митрески и Панку се подвизават съответно като централен защитник и плеймейкър. Според наставника на тима Любо Пенев именно това са най-невралгичните зони на отбора и той със сигурност се нуждае от играчи на тези постове. Именно поради тази причина "червените" са склонни да привлекат бившите футболисти на германския Енерги и руския Терек, но освен тях се наблюдават и други чужденци, с които евентуално да се стартират разговори при провал на преговорите с националните състезатели на Румъния и Македония - Панку и Митрески. /БЛИЦ