ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА продължи отличната си работа в социалните мрежи и показа поредния любопитен клип с част от играчите. „Армейците“ този път накараха част от футболистите да покажат снимките, които са поставили на екраните на своите телефони.

Припомняме, че на 3 март "червените" публикуваха видео, на което играчи на тима пишат на кирилица любимите си български думи. Сега от клуба показаха нови интересни кадри.

Зрителите могат да видят, че Тибо Вион и новото попълнение Улаус Скаршем са поставили изображения на децата си. Французинът дори признава, че на снимката липсва третото му дете.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Матиас Фаетон пък има снимка на героя Томи Шелби от сериала „Остри козирки“, който е изигран от актьора Килиън Мърфи, спечелил преди дни наградата „Оскар“ за най-добра мъжка роля с превъплъщението си в Роберт Опенхаймер.

Колумбийският нападател Данило Асприля е поставил на екрана си снимка на своите родители, добавяйки, че те са всичко за него на този свят.. На телефона на Тобиас Хайнц стои фотос на българската му приятелка Виктория. Фернандо Каранга пък показва своя фотография, за която твърди, че му е любима.