ЦСКА получи 100-те хиляди евро от УЕФА, които се полагаха на клуба за последното участие в евротурнирите. Парите са били преведени по сметка на "червените" в понеделник и с тях веднага са извършени належащи плащания, пише "Тема спорт". Половината от сумата е отишла за заплати на служителите в ДЮШ и администрацията, а с другата половина са покрити разходи по ремонтните дейности на стадион "Българска армия".

Другата седмица се очаква Георги Илиев - Майкъла да свика пресконференция и да покаже подобренията, които са направени по съоръжението до момента. Ремонтните дейности ще продължат до края на февруари, тъй като ЦСКА ще опита да лицензира "Армията" не само за "А" група, а и за квалификационната фаза от европейските клубни турнири. През март е планирано да започне и ремонтът на клубната база в Панчарево. За да се случи това обаче, ЦСКА трябва да се сдобие с нов спонсор, защото в противен случай няма да има достатъчно пари, за да изгради това, което е необходимо.

Очаква се от януари "червените" да имат нов сериозен инвеститор. До края на тази седмица пък от клуба трябва да оповестят името на новия си рекламодател. Става въпрос за много сериозна автомобилна компания.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА