ЦСКА честити рождения ден на старши треньора си Саша Илич, който днес навършва 45 години. Сръбският специалист пое "червените" през лятото и направи така, че отборът да зимува на първото място в efbet Лига с точка на върха пред втория Лудогорец.

"Честит рожден ден на човека, който ни сплоти като семейство! Продължавай да бъдеш номер 1, Саша!", написаха от "Армията".

Преди да поеме ЦСКА, Илич бе начело на Чукарички, с който поднесе приятна изненада в сръбската Суперлига, класирайки сензационно скромния тим на трето място. Преди това наставникът е работил в различни юношески и младежки национални гарнитури на Сърбия, както и като помощник на Драган Стойкович в репрезентацията на западните ни съседи.

Като футболист Илич се превръща в легенда на Партизан, записвайки за белградския гранд цели 20 сезона. Той е играчът с най-много мачове в историята на "гробарите", а във визитката му личат спечелени 11 шампионски титли и 7 купи на страната. Извън Сърбия, състезателната му кариера преминава в Селта, Галатасарай, Ред Бул Залцбург и Лариса.