Крилото от администра­тивната сграда на стадион „Българска армия" откъм сектор „Б" ще стане обще­житие за талантите от про­винцията, които играят за "червените". Там ще се на­правят стаи с обща баня и тоалетна, а като стане и те­ренът, те ще бъдат по­стоянно на игрището, пише "24 часа". Един от собствениците на клуба Иво Ива­нов и бившият президент на Металург Първан Първанов-Перо за поре­ден път инспектираха ста­диона, който трябва да е готов за мача със Сливен от 1 април.

В ЦСКА са силно при­теснени от комисията, коя­то е огледала ремонта и трябва да даде разрешение за ползването му. Имало откровени заяждания, като например за цолажа на тръбите за противопожар­ната уредба. От полицията пък цитирали как било на „Георги Аспарухов" и въз­никнали проблеми, след като вече са дали лиценз на „Левски". Според хората на „Българска армия" в момента той е по-добър от всички в елитната ни група, без Ловеч и Бургас.

Част от сектор „А" ще остане затворена, защото първо трябва да се направи хидроизолацията, а след това да се монтират седал­ките, които вече са купени. /БЛИЦ