Промени в състава на ЦСКА се очакват за гостуването на Лудогорец в неделя от 18:00 часа. Спрямо тези, които стартираха срещу Славия (1:0), най-вероятно ще има поне две корекции.

Няма да е изненада, ако Барт заеме мястото до Бодуров, съобщава "Тема спорт". Чорбаджийски се представи много слабо срещу Славия, като направи поредица от елементарни грешки, провокирали напрежение около наказателното поле на ЦСКА.

Барт има доста по-голям опит в подобни мачове. Той е бивш футболист на Лудогорец и е играл заедно с част от настоящите състезатели на орлите, което би могло да е предимство. Освен това в последните два мача - с Ботев Вр и Славия, е очевидно, че Чорбаджийски е крайно разколебан. Промени може да настъпят и по двата фланга на атаката.

Срещу Славия там действаха Десподов и Кулма, но нито един от тях не бе на ниво и не даде аргументи за титулярно място срещу Лудогорец. Топката доста рядко стигаше до Десподов, а колумбиецът за пореден път не измисли нищо съществено в офанзивен план. Меркадо по всяка вероятност ще се включи по левия фланг на атаката вместо Кулма. А Манолев може отново да заиграе като дясно крило, след като действаше в защита срещу Славия.

Позицията на Манолев зависи и от състоянието на Антон Недялков. Той получи удар в бедрения мускул в края на първата част срещу белите. Левият бек е почувствал болки на почивката, но е стиснал зъби и остана на терена. Към 65-ата минута обаче Недялков е усетил, че не може да продължи, и е поискал смяна. На негово място се появи Дюлгеров. Днес Недялков ще премине прегледи и ако не може да играе срещу Лудогорец, то негов заместник отляво по всяка вероятност ще е Дюлгеров. При това положение Манолев се очертава пак да е десен бек.
ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018