ЦСКА ще си осигури първото ново попълнение в понеделник и това ще бъде халфът Светослав Петров. Вчера окончателно стана ясно, че Петров ще подпише договор с клуба, след като условията между него и ръководството са уточнени. Новината бе потвърдена както от шефовете на "армейците", така и от самия футболист.

"В понеделник подписвам с ЦСКА за две години. За тогава е насрочена последната ни среща с ръководството. Радвам се, че съм поканен да се завърна в клуба. Парите за мен не са на преден план и затова се разбрахме набързо. Обясниха ми каква е ситуацията и приех условията, които ми предложиха. Надявам се в понеделник и дребните подробности, които останаха да се изчистят и да подпишем договор", заяви Петров.

"Вече говорих с Тошко Янчев, с който дълго време сме играли като двойка вътрешни халфове. Смятам, че и сега бихме направили добър тандем. С Владо Манчев също сме играли заедно, а г-н Пенев първо ми бе шеф, а след това бяхме и съотборници. Обстановката в ЦСКА ми е позната. На "Армията" се чувствам като у дома си, защото изкарах доста години с червения екип. Не се притеснявам от намаляването на бюджета. Това го има навсякъде, като изключим Реал и Барса", добави бившият футболист на Нефтчи. Идната седмица се очаква ЦСКА да финализира трансферите и на набелязаните играчи от Пирин и Сливен.Агенция БЛИЦ вече ви уведоми за вероятното завръщане на Петров в ЦСКА. /БЛИЦ