Предложение за договор с ЦСКА ще получи словенският бранител Денис Халилович. Както се очакваше, треньорът на "червените" Милен Радуканов е одобрил футболиста, който се представи на ниво в контролата срещу Атромитос (2:1). Радуканов имаше възможност да наблюдава снажния защитник и в няколко тренировки, като е взел решение, че той може да му свърши работа. Словенецът ще излезе без пари на ЦСКА, тъй като е свободен агент.

Халилович е юноша на Рудар и дебютира в елитната дивизия на Словения през 2005 година. След само един сезон с родния си клуб, Халилович преминава в Целье, а между 2008 и 2009 година е футболист на Драва Птуй. Следва трансфер в руския Сатурн, но фалитът на клуба от Раменское довежда до разпродаването на всички играчи. Халилович заминава за Холандия, където играе под наем във Вилем II. След края на сезона бранителят преговаря със словашкия Жилина, но до трансфер не се стига.

Привличането му в Борисовата градина ще увеличи конкуренцията в средата на защитата, където към момента без алтернатива са Апостол Попов и Костадин Стоянов./БЛИЦ