ЦСКА пусна в продажба специални артикули, посветени на последния мач на стадион „Българска армия“. В неделя (10 декември) „армейците“ приемат Лудогорец, а след двубоя ще ще започнат процедури за разрушаване на съоръжението и избор на избор на изпълнител на реконструкцията на „Армията“.

От клуба издадоха специална фотокнига, посветена на историята на "Армията", както и шал, тениска и картички със снимки на стадиона.

ОФИЦИАЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ НА ЦСКА
„От днес в продажба може да намерите артикули, посветени на паметния ни мач, след който завинаги ще затворим вратите на стадион “Българска армия

Онлайн и в официалния ни фен магазин може да намерите изданието “Армията”. Тук ще бъдат и нашите деца.”, специално посветена на историята на легендарния ни дом.

Шал, тениска и картички с уникални фотографии на стадиона са сред останалите артикули, които може да си вземете за спомен.

Предвид натовареността на сезона и заетостта на куриерските фирми, не можем да гарантираме, че поръчки направени в петък ще пристигнат до деня на мача. Ако държите да сте с някой от артикулите, посветени на историческия мач, заповядайте на място всеки ден между 10-19 ч.“