ЦСКА преговаря с двама треньори за заместник на Стойчо Младенов. Това съобщи изпълнителният директор на клуба Венци Живков, който обаче не обяви имената им. Не е тайна, че става въпрос за Миодраг Йешич и Милен Радуканов.

"Не мога да коментирам имена, водим преговори с два треньорски екипа - и чужденец, и българин. Не ме вкарвайте в някакъв сценарий, не искам да обявявам име. Ще дадем пресконференция на 8 януари (вторник)", каза Живков.

На въпрос за негово изказване от преди няколко години, свързано със спрягания тогава за наследник на Любослав Пенев - Миодраг Йешич, че е участвал в "черно тото" и затова не е бил назначен, Живков заяви: "Аз мога да отговарям само и единствено за моите думи. Който го е казал това, да си стои зад думите."

Припомняме, че през зимата на 2009 година, след уволнението на Любо Пенев, Йешич беше спряган за треньор и дори обявен от ръководството на ЦСКА като почти сигурен нов наставник. Изненадващо обаче шефовете на "червените" обявиха, че имат подозрения и слухове, че Йешич участва в уговаряне на мачове и заради това не е бил нает.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ