Младежки национал на Италия е един от вариантите за нов футболист в ЦСКА, разбра БЛИЦ. “Червените” босове пазят тайна неговото име, поста, на който играе, и клубната му принадлежност.
Според слуховете това е Фабрицио Грило. 23-годишният ляв защитник през изминалия сезон играеше за Кротоне като преотстъпен от Арецо. Клубът, който държи правата му, няма намерение да го използва през следващия шампионат. Интерес към Грило, който е юноша на Рома, има от страна на Асколи и Сасуоло.
В Борисовата градина се надяват най-късно до 14 юни да привлекат четирима набелязани чужденци. Вече многократно се писа, а и новият треньор Павел Дочев обяви, че става въпрос за двама защитници, халф и нападател. Всъщност името на единия защитник вече е известно – Том Бертрам от Падерборн.
Лятната подготовка на ЦСКА започва на 14 юни. Тогава на “Армията” трябва да се появят всички налични футболисти. В това число влиза и бразилецът Мишел Платини, който самоволно напусна няколко дни преди края на сезона.
Всеки момент пък се очаква вратарят Иван Караджов и защитникът Павел Виданов да удължат договорите си с 31-кратните шампиони. БЛИЦ припомня, че единствено латвиецът Викторс Морозс си тръгна като свободен агент от Борисовата градина. Той отпадна от сметките на Павел Дочев и си търси друг отбор.